Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
minusrolindultam

A semmiből valamit csinálni...

Wirbo · 1 éve
... nem egyszerű, de lehetséges. Én legalábbis ebben hiszek. Amivel elkezdtem a "vagyongyüjtögetést" az a Titok című film volt. Szeretném a könyvet is elolvasni de nincs kéznél. Majd ha megnövekedett a családi kassza megveszem, jó kis befektetés. 
Elkezdtem a semmiből valamit építeni. Mivel tudok pókerezni, de nincs rá tőkém és időm ebből élni ezért csak hobbi szinten játszogatok. Nem csak pókerből fogok pénzt szerezni, de mivel adatott egy ilyen lehetőség is érdemes kezdőknek is kipróbálni. 888Pokeren játszom a legtöbbet. Napi szinten több freeroll is van, super turbó/nagyon gyors/ formában, de egy kis szerencsével a 0,30 nyeremény könnyedén elérhető. Így kezdtem neki körülbelül 2 hete a vagyonom kiépítésének. Eddig 7,5 dollárt sikerültösszegyűjtögetni a semmiből! Mivel egy sportfogadásos promóció is aktív most az oldalon és teljesen ingyenes megpróbálkoztam. Nyertem, de ezt bónuszként írják a sportfogadás számlára, és ki kell játszani hogy a poker számlához csapják. Tehát függőben van 14 dollarom és reménykedem hogy minimum 5-6 dollárt sikerül belőle megmentenem, mivel sportfogadásban nem vagyok jártas. Eddig úgy foggadtam csak focira, hogy ne legyen túl sok idő a mérkőzés végéig és nagyjából előre látható legyen melyik csapat nyer. Igaz nem nyerek vele szinte semmit, de nekem a bónusz kipörgetése a fontos. Fontos megjegyeznem hogy nem ülök egész nap a gép előtt, csak este játszom körülbelül fél órát. 
Másik ötletem a család nem használt ruháinak eladása az interneten. Sajnos ez elég időigényes, próbálom valamelyik napra beszorítani az ezzel járó macerát. Elvileg csak addig nehéz még aukcióra nem bocsátom őket, utána már megy minden a magától.
Az egész házat át fogom túrni és az összes nem használt kacatot értékesíteni. Remélem sikerrel járok és amint van eredmény vagy újabb ötlet jelentkezem ismét. 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Wirbo
Nem panaszkodhatok, egészség legalább van! Nem gazdag családba születtem és múltban követtem el hibát, amit a jelenben szívok meg. Legalábbis a pénztárcám, mert mindig üres. Belefáradtam, nincs már kedvem nap mint nap újra a bejövő pénzeket és kiadásokat számolni. Elhatároztam, teszek érte hogy ne kelljen folyton az anyagiak miatt fájni a fejemnek. Probálkozásaimat a blogon fogom összegyűjteni.